Handvervaardigde schilderijlijsten op maat


Handvervaardigde schilderijlijsten op maat

 
 

De keuze van uw lijst is net zo individueel als de keuze van uw schilderij, precies zoals u het wilt. Kies eerst een schilderij en bepaal de grootte. Daarna kunt u kiezen voor een lijst welke uw voorkeur heeft. Want een kunstreproductie is met lijst helemaal compleet.

In onze lijsten shop vindt u een ruime keuze van kwalitatief hoogwaardige schilderijlijsten, van eenvoudige baklijsten tot hoogwaardige gemodelleerde lijsten, steeds passend bij uw schilderij of canvasprint. Wij bieden een groot assortiment aan smalle, brede, dikke, dunne, moderne en klassieke lijsten.

Alleen kunststof lijsten of aluminium bieden wij niet aan, omdat deze naar onze mening geen recht doen aan de kwaliteit van onze kunstreproducties. Wij maken alles in museumkwaliteit – van natuurlijk hout – precies en op de klassieke wijze.

De perfecte fotolijst vinden
 

De perfecte schilderijlijsten vinden

 

De spieraam - populaire wanddecoraties

Een spieraam is een houten raamwerk dat door kunstenaars wordt gebruikt om hun doeken op te bevestigen. Het gebruik van spielatten is steeds prominenter geworden voor wanddecoratie zoals canvasprints of reproducties van olieverfschilderijen. Om kromtrekken te voorkomen, zijn onze spieramen gemaakt van goed gedroogd noors grenenhout. Wij spannen het doek professioneel met de hand op om te voorkomen dat het na verloop van tijd doorhangt. Uw kunstwerk is klaar om op te hangen.

Moderne monturen - klassiek, tijdloos en elegant

Klassiek, tijdloos en elegant - moderne fotolijsten maken indruk met een geweldige uitstraling en een eenvoudig ontwerp. Onze moderne fotolijsten zijn kwalitatief hoogwaardige lijsten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. De duidelijke vorm leidt de aandacht naar het motief en onderstreept het effect op de kijker. Onze moderne fotolijsten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, van ingetogen wit of zwart tot dramatisch, rood, groen, zilver en nog veel meer. Uw ingelijste kunstwerk is klaar om op te hangen.

Zwevende kaders - het L-vormige profiel

Zwevende lijsten hebben een L-vormig profiel. Dankzij een kleine opening tussen het frame en de randen van het kunstwerk, lijkt het schilderij te zweven in het frame. Hierdoor komt het oppervlak van het doek optimaal tot zijn recht en krijgt het een unieke uitstraling. Een eigentijdse lijst voor uw kunstwerk die zowel elegant als subtiel is. Al onze zwevende lijsten zijn klaar om aan de muur te hangen.

Klassieke kaders - antieke accenten & rijke afwerkingen

Klassieke kaders zijn vergelijkbaar met barokke kaders versierd met "parelsnoeren" of andere ornamenten, maar hun uiterlijk is minder weelderig door de dunnere profielen. Onze klassieke houten lijsten voegen warmte, verfijning en een gevoel van tijdloosheid toe aan het kunstwerk en passen goed in zowel traditionele als moderne ruimtes. Onze klassieke lijsten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden klaar om op te hangen geleverd.

Barokke kaders - de blikvangers in de kamer

Barokke kaders zijn opulente en rijkelijk versierde schilderijlijsten, die als blikvanger in de kamer fungeren. Deze sierlijke lijsten worden gekenmerkt door een overvloed aan details, dramatiek en grandeur. De overdadige versieringen en uitgestrekte vormen van de barokke kaders hebben hun weg gevonden naar zowel klassieke als moderne woonstijlen. Onze barokke kaders zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties van afwerkingen en in verschillende kleuren en worden klaar om op te hangen geleverd.


 
arrow