Posters op maat


Perfecte posters op maat gemaakt

 
 

Met bewonderenswaardige Posters kunt u uw stijl accentueren uw stijl en uw huis revitaliseren. Kies uw favoriete afbeelding in de gewenste afmetingen en selecteer vervolgens het juiste materiaal voor het maken van uw Poster. Door toepassing van de modernste druktechniek en de hoogste productiekwaliteit behouden onze posters ook na vele jaren nog hun maximale authenticiteit met briljante kleuren, een fijne tekening en intense kleuren. Geen verbleken of vergelen ondanks de glasloze omlijsting.

✓ Individuele wensformaten
✓ Met of zonder passe-partout
✓ hoogwaardige drukmaterialen
✓ Briljante kleuren met UV garantie

U kunt zelf kiezen in welk formaat u onze hoogwaardige posters besteld, met of zonder passe-partout op vier hoogwaardige drukmaterialen.

 

Onze materialen voor Posters

 

HP Everyday Semiglossy 235g

Dit gesatineerde fotokarton met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding levert een goede drukkwaliteit voor gunstige prijzen en heeft niet alleen een zeer fraaie zijdeachtige glans, maar ook een buitengewoon groot kleurenspectrum. Daarom is dit fotokarton bijzonder geschikt voor motieven waarbij de kleur en grafische effecten domineren.

Hahnemmühle Torchon 285g

Dit matte, geschepte aquarelpapier van Hahnemühle in gebroken wit met licht gestructureerd oppervlak produceert levendige kleuren op een matte, getextureerde ondergrond. Dankzij de speciale kwaliteit van de verf opnemende laag bereikt het aquarelkarton een grote kleurintensiteit en exacte scherpte en is bijzonder geschikt voor aquarellen, tekeningen en pastels.

Hahnemühle William Turner 190g

Het handgeschepte papier van Hahnemühle met zijn matte aquarelstructuur komt optisch en bij aanraking overeen met een handgeschept kunstenaarspapier, het heeft een sterk gestructureerd oppervlak en is gebroken wit van kleur. Dit zware drukmedium heeft een op canvas lijkende structuur en is daarom bijzonder geschikt voor reproducties van traditionele kunstwerken.

Photo Rag Hahnemühle 320g

Het Photo Rag Perl 320 g van Hahnemühle in gebroken wit bestaat uit 100% katoen, is vrij van optische witmakers en maakt zeer fijne drukken mogelijk van artistieke volmaaktheid. De speciale premium laag van het oppervlak zorgt daarbij voor een unieke parelglans, laat de kleinste details duidelijk zichtbaar worden en is zeer geschikt voor reproducties met warme kleur- en grijstonen.


 
arrow