Handgeschilderd olieverfschilderij


Handgeschilderde olieverfschilderijen

 
 

Onze handvervaardigde schilderijen zijn hoogwaardige reproducties, die door professionele kunstenaars met jarenlange ervaring in detailgetrouw handwerk penseelstreek voor penseelstreek geschilderd worden en de originelen zeer dicht benaderen.

Voor onze schilderijen worden uitsluitend hoog gepigmenteerde olieverven van bekende producenten gebruikt. Het sterke, gegrondeerde, katoenen schildersdoek is de beste garantie tegen trekken en vervorming van het doek. De verf wordt na voltooiing van een schilderij een week lang gedroogd.

En vanzelfsprekend laten wij de schilderijen door kunstenaars schilderen en niet door machines. We werken op traditionele wijze en gebruiken geen voorgedrukte prints of andere moderne toepassingen. Wij maken alleen traditioneel vervaardigde olieverfschilderijen van uitstekende kwaliteit. En omdat onze schilderijen ook nog eens geen 500 jaar oud zijn, ziet u ook geen vergeling of craquelé op het doek.

 

Voorbeelden van onze handgeschilderde schilderijen

 

Handgeschilderde Van Gogh schilderij reproductie

Hier zie je een handgeschilderde schilderij reproductie van de van de kunstwerk "Korenveld met cipressen" van Vincent van Gogh. Er bestaan drie versies van het schilderij, alle drie geschilderd in Saint-Rémy-de-Provence in 1889, tijdens de periode dat Van Gogh daar in het psychiatrisch ziekenhuis van Saint-Paul-de-Mausole verbleef. Van Gogh heeft het schilderij in oktober 1889 in Saint-Rémy gemaakt op een doek van 52 bij 65 cm. Het behoorde tot een particuliere collectie. De kleuren staan in contrast met elkaar met donkere en lichte tinten.

Handgeschilderde Rafaël schilderij reproductie

Hier zie je een handgeschilderde schilderij reproductie van de van de kunstwerk "De school van Athene" van Rafaël. De school van Athene is een fresco van de Italiaanse renaissancekunstschilder Rafaël. Het toont onder andere de filosofen Plato, Aristoteles en Socrates. De fresco werd geschilderd tussen 1509 en 1510 voor de appartementen van paus Julius II in het Apostolisch Paleis in het Vaticaan. De schildering bevindt zich in de zaal Stanza della Segnatura.

Handgeschilderde William Turner schilderij reproductie

Hier zie je een handgeschilderde schilderij reproductie van de van de kunstwerk "Campo Santo, Venice" van William Turner. Joseph Mallord William Turner (Covent Garden (Londen), om en nabij 23 april 1775 – Chelsea (Londen), 19 december 1851) was een Engelse romantische kunstschilder, die veel landschappen en vooral marines schilderde. Op latere leeftijd werd Turner excentriek. Turner overleed in 1851 in zijn huis in Cheyne Walk, Chelsea, bij Londen.

Handgeschilderde Édouard Manet schilderij reproductie

Hier zie je een handgeschilderde schilderij reproductie van de van de kunstwerk "Stilleven met zalm" van Édouard Manet. Édouard Manet (Parijs, 23 januari 1832 – aldaar, 30 april 1883) was een 19e-eeuws Frans kunstschilder en een sleutelfiguur in de overgang van het realisme naar het impressionisme. Zijn vroege meesterwerken, zoals Le déjeuner sur l'herbe en Olympia, waren controversieel en inspireerden een generatie jonge impressionistische schilders.


 
arrow