Klanteninformatie

 • Kopen en bestellen

  Alle prijzen zijn in de EU inclusief de wettelijk verschuldigde omzetbelasting van 19 %. De prijs van een schilderij of print bepaalt u op de bestelpagina door uw keuze van het gewenste formaat en de door u gekozen techniek resp. het gewenste drukmateriaal. Alle prijzen worden in het winkelmandje en op de rekening apart opgegeven en voor het verzenden van uw juridisch bindende bestelling duidelijk aan u meegedeeld.

  De verzendkosten bedragen in Nederland 5,90 voor schilderijen of kunstdrukken zonder lijst resp. 9,90 voor ingelijste schilderijen of drukken evenals voor alle acryl- en dibondprints.

 • Betalingswijzen

  Creditcard: Met het plaatsen van de bestelling stuurt u ons tegelijkertijd uw creditcardgegevens. Nadat u zich als rechtmatige kaarthouder hebt gelegitimeerd, vragen wij direct na de bestelling de uitgevende instelling van uw creditcard om uitvoering van de betalingstransactie.

  PayPal: Na het plaatsen van de bestelling wordt u doorgestuurd naar de website van de online betaaldienst PayPal. Om het factuurbedrag via PayPal te kunnen betalen moet u daar geregistreerd staan of zich eerst laten registreren. Vervolgens moet u zich dan met uw inloggegevens legitimeren en de betalingsopdracht aan ons bevestigen.

  Bankoverschrijving (Vooruitbetaling): Direct nadat u bij ons heeft besteld krijgt u van ons een email met de gegevens voor de betaling. Zodra u het bedrag heeft overgemaakt beginnen wij met de productie van uw bestelling.

 • Privacybeleid

  De bgs artMedia e.K. verkoopt geen persoonlijke gegevens van klanten en stelt deze gegevens alleen dan aan derden ter beschikking, als het om partnerbedrijven gaat, die nodig zijn om de bestelling te kunnen uitvoeren. In elk geval worden dan slechts die gegevens doorgegeven, die noodzakelijk zijn om de bestelling uit te voeren, in geen geval echter betaalgegevens als bv. creditcardgegevens. Van uw persoonsgegevens wordt uitsluitend volgens de strenge voorschriften van de algemene verordening gegevensbescherming (GDPR) gebruik gemaakt. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om hun bestelling en alle gegevens die daarmee verband houden, door middel van veilige Server Software (zogeheten Secure Socket Layer - SSL) gecodeerd door te geven. Meer informatie vindt je hier: Privacybeleid.

 • Levertermijnen

  Voor verzending naar Nederland gelden de volgende levertermijnen: Posters en canvasprints zonder lijst: vervaardiging en bezorging binnen 4 - 8 werkdagen ✓ Ingelijste Posters en canvasprints: bezorging binnen 7 - 12 werkdagen ✓ Acryl- en dibonddrukken: bezorging binnen 4 - 8 werkdagen ✓ Schilderijen (zonder lijst): bezorging binnen 14 - 28 werkdagen ✓ Schilderijen (ingelijst): bezorging binnen 21 - 32 werkdagen. Meer informatie vindt je hier: Levering .

 • Retourrecht

  Als consument kunt u uw contract binnen twee weken zonder opgaaf van redenen schriftelijk annuleren (bijv. brief, fax, e-mail naar ons contact formulier) of door terugzending van de goederen. Dit geldt niet wanneer u een zakelijke bestelling plaatst. Via een bedrijfs-of beroepsactiviteit ( bestellingen door een bedrijf). De termijn begint met de ontvangst van de goederen. Via onze verzendmethodes beschikken wij over gedetailleerde informatie in geschreven vorm. Gedurende deze periode is het voldoende om te annuleren of de goederen te retoureren. In het geval van een terechte annulering worden de wederzijds ontvangen prestaties geretourneerd. Het recht geldt niet voor on demand (op maat gemaakte) art prints en lijsten. Dit zijn goederen die zijn geproduceerd volgens specificaties van de klant of duidelijk afgestemd op de persoonlijke behoeften van individuele klanten. Meer informatie vindt je hier: Algemene voorwaarden

 • Informatie over de verzending

  We verzenden je bestelling vanuit Duitsland, afhankelijk van het formaat van het pakket, met DHL, DPD of een expediteur. In de verzendbevestiging per e-mail ontvang je de trackingcode van de desbetreffende dienstverlener. Indien nodig, werken onze leveranciers samen met lokale leverdiensten in het land van bestemming, zodat je bestelling in Nederland bijvoorbeeld door PostNL kan worden geleverd. Een afspraak op een vastgelegd tijdstip, is helaas niet mogelijk.

arrow