Perfecte kunstdrukken op canvas


Perfecte kunstdrukken op canvas

 
 

Voor onze kunstdrukken op canvas gebruiken wij alleen hoogwaardig canvas uit katoen dat aan de hoogste eisen van kleurnuancering, dieptescherpte, contrast en tekening voldoet. Onze kunstdrukken kunnen op verschillende types canvas besteld worden en wat formaat en omlijsting betreft geheel volgens individuele wensen vervaardigd worden.

✓ Klassieke canvasstructuur
✓ Individuele wensformaten
✓ Modernste drukprocédés
✓ Verschillende materialen
✓ Met of zonder lijst

De ruwe oppervlaktestructuur van ons katoenen canvas verleent onze kunstdrukken een tastbaar levendige materialiteit die woonruimtes in feelgood-oases verandert.

 

Onze canvasdrukken - kwaliteit zonder compromissen

 

Kunstdrukken op Canvas UV matt 310g

Dit matte katoenen canvas kan in de druk een grote contrastomvang weergeven met intens donkere tinten, een fijne tekening en briljante kleuren. Door de structuur van het weefsel met zijn natuurlijke onregelmatigheden maakt dit hoogwaardige drukmedium reproducties van grote authenticiteit mogelijk.

Kunstdrukken op Canvas Rustic Texture 395g

Canvas Rustic Texture 395g is een zwaar, eenzijdig gecoat weefsel van 100 % katoen met grof gestructureerd oppervlak voor kunstafdrukken met een authentiek uitzicht en aanvoelen. Aangezien de structuur ook na het drukken goed zichtbaar blijft, is het doek bijzonder goed geschikt voor alle schilderij- en fotoreproducties evenals hoogwaardige grafische kunstbeelden. Door de natuurlijke bestanddelen in het weefsel (100 % katoen) kan de kwaliteit van het oppervlak van het medium licht variëren.

Kunstdrukken op Canvas Bright White 340g

Deze matte, ultra-witte polycotton doek bestaat uit een gemengd weefsel van katoen en polyestervezels. Het middelfijne, gestructureerde doek overtuigt door zijn sterke kleurglans, perfecte inktopname, duurzaamheid en ongevoeligheid. Het doek is bijzonder goed geschikt voor de representatieve afdruk met grote kleurvlakken en fijne tekeningen en voldoet helemaal aan alle vereisten van de Oeko-Tex®-standaard.

Kunstdrukken op Canvas Venezia Satin 350g

Deze hoogwaardige Canvas-doek is een eenzijdig gecoat Canvas-weefsel met zijdeglans, en onderscheidt zich door een oppervlak met een dicht geweven structuur. De structuur van het weefsel blijft ook na het drukken goed zichtbaar. De kostbare coating ondersteunt de optische diepgang van de kleurweergave en helpt de ogen om donkere en zwarte tonen te onderscheiden. Daardoor is dit doek bijzonder goed geschikt voor reproducties van de oude meesters, fotomotieven, veeleisende grafische kunst en alle klassiekers van het clair-obscur.


 
arrow